NL

SE

EN

Vegger förbättrar kontorslunchen.

Vegger är stolta över att ligga i framkant när det gäller att revolutionera matupplevelsen på företag, vilket demonstreras på ett nyinvigt kontor i Amsterdam Zuid. Denna moderna arbetsplats, designad för att rymma hundratals anställda, har installerat Veggers odlingsteknik i sin restaurang för att kunna erbjuda en fräsch och hälsosam lunch till sina anställda.

Kontorsbyggnaden har utformats för att integrera grönska i sin arkitektur. Från en miljö liknande en öken på bottenvåningen till en livlig tundra på den översta våningen, varje våningsplan har fåttt en unik atmosfär med olika växtlighet. Denna designstrategi syftar inte bara till att främja kreativitet och välbefinnande hos de anställda, utan också till att stärka deras koppling till naturen.

Veggers odlingssystem tillhandahåller ständigt färska örter, sallater, groddar och skott, samt ätbara blommor. Detta garanterar att måltiderna inte bara är smakrika, utan också näringsrika och hållbara. Projektet är ett exempel på hur automatiserade system och principer för cirkulär design kan minska energiåtgång och avfall, helt i linje med företagets och fastighetsägarens övergripande hållbarhetsmål.

Collaboration

D/DOCK, Bloei Interieurbeplanting Amsterdam | Eindhoven, Vegger®

Photography