NL

SE

EN

Vegger kommer att visa upp innovativ inomhusodling på Horecava 2019.

Vegger är inställda på att göra avtryck med toppmoderna inomhusodlingssystem på Horecava 2019, det trendskapande evenemanget för hotell- och restaurangbranschen. Odlingssystemen är skräddarsydda för hotell, restauranger och kontorsmiljöer. Evenemanget som äger rum den 7-10 januari på Rai Amsterdam och på mässan kommer Vegger att demonstrera alla våra system och hur de kan integreras i inredningen för att förbättra både mat- och rumsupplevelsen.

På Horecava 2019 kommer Vegger att samarbeta med andra innovatörer inom branschen för att visa hur inomhusodling kan revolutionera synen på matkällor och servering. Veggers system är designade för att ”föra gården direkt till bordet”, vilket ger en unik upplevelse för gästerna och en konkurrensfördel för företag som prioriterar hållbarhet och färskhet.

Utställningen kommer att lägga fokus på Veggers senaste utveckling inom hydroponiska system och LED-belysning, och visa hur dessa kan integreras i estetikt och funktionellt i kommersiella miljöer. 

Horecava 2019 kommer att ge nya insikter med sina 12.000 kvm utställningsyta dedikerad till innovation, trender, föreläsningar och workshops. Vegger bjuder in besökare att upptäcka hur deras inomhusodlingar kan omvandla hotell- och restaurang-miljöer, genom att erbjuda färska och hälsosamma produkter och samtidigt bidra till en grönare och mer hållbar framtid.